НОВИНИ

В Павликени утре е ден на траур в памет на загиналите младежи в катастрофа

Четирима младежи загинаха при тежка катастрофа на пътя Плевен - Русе тази нощ. Младежите са футболисти от клуба на Павликени. Те са на възраст между 18 и 20 години. Прибирали се от мач, шофьорът не спрял на знак "СТОП" и бил пометен от ТИР. Утре в Павликени е обявен ден на траур.

bnt avatar logo
от Зорница Илиева
19:45, 13.09.2018
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

Треньорът на футболиния отбор на Павликени, разказа, че вчера след мача в село Козловец, капитанът Димитър Кушев и още трима от съотборниците му решили да останат, за да се видят с приятели в селото.

Димитър Тодоров - треньор ОФК "Павликени": "Бяхме с четири коли, трите коли си тръгнахме, а четвъртата кола са отишли до село и явно са останали. Едно от момчетата вкара гол вчера, а Кушев вече беше изявен голмайстор на Павликени."

На път за Павликени в района на село Горна Студена колата, в която пътували футболистите не спряла на знак „СТОП", излязла на главния път Плевен - Русе и била ударена от тежкотоварен камион.

гл. инсп. Атанас Атанасов, началник на „Пътна полиция" - Велико Търново: "За съжаление когато пристигат нашите екипи на място, има трима убити, а едното момче почива в линейката на път за болницата."

Съотборниците на загиналите футболисти решиха да дарят на семействата им премията от последния спечелен мач.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Наказания за петима служители на Летище София заради непроверени пътници
Наказания за петима служители на Летище София заради непроверени пътници
7 души пострадаха при срутване на скали на плаж на остров Закинтос (ВИДЕО)
7 души пострадаха при срутване на скали на плаж на остров Закинтос (ВИДЕО)