НОВИНИ

В Свищов разкриха майка, която години наред е държала заключени дъщерите си

Полицията и прокуратурата в Свищов днес разкриха ужасяващо престъпление. Години наред жена е държала под ключ в дома си двете си дъщери на 43 и 44 години. Те не са напускали дома си, живели са в крайна мизерия, а съседите им дори не са подозирали, че майка им не е сама.

bnt avatar logo
от Зорница Илиева
22:58, 16.01.2018
5133
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Разследващите влезли в къщата след сигнал на съсед. Заварили ужасяваща гледка. Двете жени стояли заключени в една стая, неадекватни, потънали в мизерия. Никой от съседите не е знаел, че жените от години живеят в къщата, тъй като майка им разказвала, че са добре и живеят в София.

Съседи споделиха пред камерата на БНТ, че нищо не е предполагало, че може да се разиграва подобна драма.

Ние я познаваме сигурно от 40 години. Моите деца са израснали с нейните деца. Те бяха много добри и умни деца, много контактни.

По обяд жената беше задържана и отведена за разпит. От полицията в Свищов потвърдиха за „По света и у нас"историята и заявиха, че майката е признала, че държи дъщерите си заключени години наред. Заявила е обаче, че това било по тяхно желание. Не е ясно как са живели двете жени и какво е здравословното им състояние. Наблюдаващият прокурор по случая заяви, че тепърва ще се назначават медицински и психиатрични експертизи.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Депутат в британския парламент заспа по време на заседание
Депутат в британския парламент заспа по време на заседание
Японската държавна телевизия разпространи фалшив сигнал за ракетен удар
Японската държавна телевизия разпространи фалшив сигнал за ракетен удар