НОВИНИ

Верижна катастрофа на АМ „Хемус“

Верижна катастрофа на магистрала „Хемус“ в тунела Топли дол. Малко преди 9 часа тази сутрин две коли се ударили в спрял автомобил на Пътна помощ. Движението след тунела в посока София временно е ограничено.

Александър Марков
от Александър Марков
10:04, 23.01.2018 (извънредно)
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

В посока София тази сутрин дрогиран шофьор е причинил катастрофа след тунела „Топли дол“ на АМ „Хемус“. Малко преди 9 автомобил с добричка регистрация не успял да спре навреме и се ударил в спрял пред него автомобил на Пътна помощ. След това в двата автомобила се ударил джип, предаде репортерът на БНТ Александър Марков.

Така са пострадали шестима, двама са откарани в столичната болница „Св. Анна“. Спътникът на шофьора, причинил катастрофата, също е употребил наркотични вещества - хероин. В автомобила са намерени спринцовки.

Пламен Петров: Бяхме спрели, че имаше задръстване и едната кола се удари внас. докато говорехме да викнем 112 и джипа удари другата кола и хората.
Владислав Петков: Аз просто усетих удар само . Първия удар, като че ли, не беше силен, но втория помести колата.

Заради катастрофата се наложи движението да бъде ограничено само в изпреварващата лента. Екипи на пътна полиция регулират движението, което ще бъде освободено след минути.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Международен турнир по скоростно редене на кубче на Рубик
Международен турнир по скоростно редене на кубче на Рубик
Отменена е грипната епидемия в Пернишка област
Отменена е грипната епидемия в Пернишка област