НОВИНИ

Вълна от публикации за купени евтини апартаменти

Вълна от публикации на тема евтини апартаменти. Според изнесените данни заместник-министъра на енергетиката Красимир Първанов е купил през 2018 г. апартамент от 150 кв. метра с два гаража от 50 квадрата за 240 хиляди лева. БНТ потърси за коментар заместник-министъра, но до този час не получихме такъв.

Милена Кирова
от Милена Кирова
18:07, 25.03.2019 (извънредно)
Чете се за: 00:31 мин.

Публикации се появиха дори за шефа на антикорупционната комисия. От КПКОНПИ бяха категорични, че декларациите на Пламен Георгиев са публични. Според тях той е закупил апартамент през 2012 със собствени спестявания и банков кредит. А през 2017 г. е закупил също апартамент с пари от продажба на друг плюс потечен кредит.

Президентът Румен Радев напомни принципната си позиция затова какви хора трябва да участват в българския политически живот.

Румен Радев, президент на България: Партиите, които искат да видят себе си на бъдещия политически хоризонт трябва сами да се чистят от корумпирани и некомпетентни кадри с управленски амбиции, а не да чакат да гърмят скандали и да ги гасят с оставки.
;

Същевременно се появи фейсбук страница „Цветан Цветанов е невинен““, която събира коментари в негова подкрепа. Очаква се още в сряда изпълнителната комисия на ГЕРБ да се събере, обсъди и вземе решение по казуса с евтините апаратаменти след завръщането на Цветан Цветанов от Съединените щати.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Превозвачите ще протестират в Страсбург, ако пакет „Мобилност“ бъде гласуван
Превозвачите ще протестират в Страсбург, ако пакет „Мобилност“ бъде гласуван
Европарламентът решава дали ще гласува Пакет Мобилност
Европарламентът решава дали ще гласува Пакет "Мобилност"