НОВИНИ

Въртележката в парка "Заимов" не е опасна, твърдят собствениците

По повод на инцидента от вчера с 3-годишно момиченце от София, което e с охлузни рани по тялото след падане от известната въртележка "На леля Таня" в парка "Заимов", собствениците заявиха, че не смятат въртележката за опасна.

въртележката парка заимов опасна твърдят собствениците
bnt avatar logo
от БНТ
16:45, 19.03.2017
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

Пред екипа ни леля Таня каза, че постоянно е край шарените колички и се грижи за безопасността на децата. А това, че няма предпазни колани в количките, тя обясни с честите им кражби.

Родителите на пострадалото дете са подали жалба в 5-то Районно полицейско управление, а утре ще подадат жалба и в Столичната община. Сагата около прословутата въртележка до театър София е от години. Столичната община я е обявила за напълно незаконен обект, но макар и с изключен ток, тя продължава да работи - като я бутат на ръка. Ето обяснението на леля Таня за вчерашния инцидент.

Татяна Шехтанова - собственик на въртележката: Аз говорех с децата. Видях как таткото се притича. Спряхме въртележката. Гушна си детето. То не плачеше. Никой не разбра какво стана. Дори и той не каза. Тръгна си, без да каже, че нещо му има на детето. Аз работя с тази въртележка от 25 години. В никакъв случай не мога да кажа, че е опасна. Ако е опасна, аз никога не бих работила с това нещо.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мартин Шулц беше официално номиниран за кандидат за канцлер
Мартин Шулц беше официално номиниран за кандидат за канцлер
Чака ни леко захлаждане, след това температурите тръгват нагоре
Чака ни леко захлаждане, след това температурите тръгват нагоре