НОВИНИ

Все още не е намерена изчезналата след наводненията жена

Разрушени мостове, отнесени десет къщи и тонове тиня - това се вижда днес в района на едно то най-засегнатите от пороите село Черни Връх. Мъжът, който бе открит на километър от къщата му в безпомощно състояние, засега е вън от опасност, казаха от болницата. Продължава обаче издирването на неговата съпруга.

bnt avatar logo
от Веселин Григоров
11:47, 26.10.2017
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

Лунен пейзаж се откри днес пред спасителните екипи, които ще започнат да разчистват завлечените автомобили и останките от къщите. Тинята е повече от метър и всичко е отнесено в близкото дере.

Това е останало от най-пострадалата къща в Черни Връх. Оттук водата е повлякла 68-годишната жена, която все още се издирва.

Дъщерята на изчезналата жена не скрива сълзите си и се надява днес майка ѝ да бъде открита. Екипите от пожарната, Гражданска защита и много доброволци призовани през Фейсбук да се включат в издирването започнаха обход на мястото на трагедията.

Тодор Щерев - кмет на с. Черни Връх: Ще продължаваме да я търсим. Докато не я намерим, няма да спрем.
ст. комисар Васил Василев - нач. на РЗПАБ-Бургас: Ние вчера бяхме на километър и половина надолу, където беше техният автомобил. Аз се надявам самата жена да е някъде по-наблизо. Виждате какви наноси има, много вероятно е тялото да е невидимо.

До края на деня специална комисия ще огледа и ще опише щетите по къщите, улиците и мостовете в района на селото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Русе е домакин на научна конференция за културното наследство
Русе е домакин на научна конференция за културното наследство
В Япония беше заловен най-издирваният крадец в страната
В Япония беше заловен най-издирваният крадец в страната