НОВИНИ

Въвеждат се промени на организацията на движението в столицата

Временно се разрешават престоят и паркирането в крайна дясна лента на двете пътни платна на бул. "Асен Йорданов" от 19.00 ч. до 22.00 ч. на 20 октомври. Разрешението е за участъка между бул. "Шипченски проход" и Площада на авиацията, без да се засягат спирките на масовия градски транспорт. Това съобщиха от пресцентъра на Столичната община.Промяната се налага заради събитие в зала "Арена Армеец София".

въвеждат промени организацията движението столицата
bnt avatar logo
от БНТ
19:33, 18.10.2016
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

Временно се забраняват влизането, престоят и паркирането на автомобили по ул. "Цар Асен" между ул. "Гладстон" и бул. "Патриарх Евтимий" от 8.00 ч. на 21 октомври до 24.00 ч. на 23 октомври.

Промяната в организацията на движение се налага във връзка с полагане на асфалтова настилка в този участък на ул. "Цар Асен".

От 10.00 часа до 21.00 часа на 20 октомври се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства по ул. "6-и септември" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и ул. "Любен Каравелов".

От 11.30 часа до 12.00 часа и от 16.30 часа до 21.00 часа на 20 октомври само при необходимост и по преценка на отдела "Пътна полиция" при СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. "6-и септември" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и ул. "Любен Каравелов".

Промяната се налага във връзка със събитие в посолството на Унгария.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Още от деня - Напрежението по остта ГЕРБ - ДСБ
В "Още от деня" - Напрежението по остта ГЕРБ - ДСБ
Първата в Европа екоферма за тихоокеанска сьомга заработи в село Горни Окол
Първата в Европа екоферма за тихоокеанска сьомга заработи в село Горни Окол