Наш екип провери има ли разлика в хранителната стойност на български яйца от свободни кокошки и тези, които са отглеждани в клетка, както и какво е съдържанието на оцветители и консерванти в козунаците, които се предлагат на повечето магазини в София. Отговорите потърсихме в лаборатория, в която занесохме продукти за анализ. Какво показват резултатите, вижте във видеото.
СЪБИТИЯТА НА 2025: #НЕ ДИШАЙ СМЪРТ: Опасната мода на вейповете - когато експериментът убива
СЪБИТИЯТА НА 2025: Трагедии, които можеха да бъдат предотвратени: Живот на ръба на безхаберието
СЪБИТИЯТА НА 2025: България стана пълноправен член на шенгенското пространство
СЪБИТИЯТА НА 2025: Трагедии, които можеха да бъдат предотвратени: Живот на ръба на безхаберието
Българският патриарх Даниил и Вселенският патриарх Вартоломей отслужиха Света литургия в Истанбул