НОВИНИ

Зрелищно огнено шоу във Велико Търново

Зрелищно огнено шоу на кокили беше представено късно снощи във Велико Търново. Ангел и дявол показаха доброто и злото със силата на огъня. Спектакълът се проведе в старата част на града и събра десетки зрители.

bnt avatar logo
от БНТ
09:55, 15.07.2017
Чете се за: 00:51 мин.
Още

Точно в девет вечерта едно от най-красивите места във Велико Търново - паметникът „Асеневци" се превърна в част от огнената магия, която завладя малки и големи.

Пламен - артист - „Fireter": Тази вечер аз бях дявола в нашата постановка! Като цяло желанието на нашия театър е да покажем различните лица на огъня. Това, че всъщност огънят може да бъде едно живо същество и всъщност с него да показваме тъга, радост, щастие!

Юлияна - актриса - „Fireter": Не е едно обикновено огнено шоу. В него има едно дълбоко послание, което е вечната битка между доброто и злото. В случая ние сме белите ангели, белите пеперуди, които побеждават злото и огънят остава в нас!

Огнените пеперуди, красивите пируети и магичните фигури бяха изпълнени от артистите, които се движеха на кокили на поне три метра височина.

Силвия - актриса: Трудно е, докато свикнеш, докато тренираш, докато го усвоиш и го чувстваш вече като едно цяло с огъня, тогава вече е лесно!

Радослав Гизгинджиев - организатор - „Арт лято": Нашата цел, на „Арт лято" е да се случва всеки ден нещо, което да е свързано с културата, литературата и със забавлението!

Галин Петров - зрител: Впечатляващо, интересно, вълнуващо!

Калоян - зрител: Постарали са се!

Цвета - зрител: Много приятно и много готино особено тук на тази атмосфера. Най ме впечатлиха кокилите, защото аз не си представям да се кача на нещо подобно!

"Арт лято" продължава с изложби, литература и музикални събития до края на септември.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нова система контролира извозването на смет във Варна
Нова система контролира извозването на смет във Варна
Административният съд отмени част от критериите за прием в първи клас в София
Административният съд отмени част от критериите за прием в първи клас в София