НОВИНИ

60 секунди без COVID-19: Джони Деп вече има Инстаграм

секунди без covid джони деп вече инстаграм
bnt avatar logo
от БНТ
07:19, 19.04.2020
Чете се за: 01:15 мин.
Любопитно

Актьорът Джони Деп си създаде акаунти в Инстаграм и Фейсбук, макар доскоро да бе еднозначно против социалните мрежи и неведнъж да е говорил за това в свои интервюта.

Засега актьорът публикува във Фейсбук само няколко свои снимки, а в Инстаграм една, направена по време на снимки на един от филмите му.

За броени минути под първия пост на Джони Деп се появиха стотици коментари от хора от целия свят. Феновете му са във възторг от неочакваната му поява в социалните мрежи.

За по-малко от 48 часа той събра в Инстаграм над 3 милиона последователи, а във Фейсбук над 500 000. Джони не пропусна да ги поздрави с видео обръщение.

Вижте тази публикация в Instagram.

Collaboration with my dear friend @jeffbeckofficial . Link in Bio

Публикация, споделена от Johnny Depp (@johnnydepp) на

***

Носителят на Златната топка Ривалдо празнува рожден ден днес

Бившият бразилски футболист навършва 48 години.

През 2002 г. става световен шампион с Бразилия, а през 2004 г. Пеле го обявява за един от най-добрите 125 живи футболисти.

Ривалдо е един от най-емблематичните футболисти на ФК Барселона, носител на Златната топка на Европа и Футболист № 1 в света за 1999 г.

***

На една и съща улица във Флорида откриват изоставени бебета за трета година


За трета година полицейското управление в Орландо, щата Флорида открива бебета, изоставени на едно и също място. Оказва се, че трите бебета са братя и сестра, съобщава „Дейли Стар“.

Полицията разкрила връзката, докато разследвала изоставянето на едногодишно бебе през 2019 година. Бебето е намерено увито в тениска пред кооперация заедно с бележка от майката. В нея тя обяснява, че се страхува от бащата на бебето.

През 2016 и 2017 година полицията открива на същото място още две изоставени бебета. След направен ДНК тест станало ясно, че всички деца имат едни и същи родители.

Според законите във Флорида можете да оставите бебето си на възраст до 7 дни на служител във всяка болница, спешна медицинска служба или на пожарникар във всяка пожарна станция във Флорида. Законът гласи, че родителят в затруднено положение може да се откаже от попечителство "без да му задават въпроси".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Православният свят празнува Великден
Православният свят празнува Великден
След летните температури в събота и неделя, от понеделик - захлаждане
След летните температури в събота и неделя, от понеделик - захлаждане