НОВИНИ

Акрапович за кризата в ЦСКА: Приемаме ситуацията професионално, ще продължим да сме агресивни и да печелим точки

bnt avatar logo
от Калоян Николов
12:46, 19.02.2021
Чете се за: 00:53 мин.
Български футбол
акрапович кризата цска приемаме ситуацията професионално продължим сме агресивни печелим точки

Реакцията на случващото се е да продължим по същия начин. Това заяви старши треньорът на ЦСКА-София - Бруно Акрапович на пресконференцията си преди двубоя с Черно море от 18-ия кръг на efbet Лига на стадион „Българска армия“.

Босненският специалист говори след новината в началото на седмицата, че финансовият благодетел на „червените“ Гриша Ганчев се оттегля от клуба.

В пресконференцията за кратко се включи и изпълнителният директор Пламен Марков, който също изрази надежда, че ЦСКА ще продължи по възходяща въпреки скорошните трусове на „Армията“.

„Решението на г-н Ганчев остава. Естествено, че имахме среща на ръководството с феновете, на която им обяснихме ситуацията. Надявам се г-н Акрапович и треньорският му щаб да продължат по същия начин своята работа. Ще има Общо събрание, но не съм запознат с точките от дневния ред“, заяви той.

Акрапович заяви, че отборът е готов за Черно море и реакцията на случващото се в клуба, е да продължи да влиза в единоборства, да показва агресия и да печели точки.

„Готови сме, да имаме План Б, това е Кайседо, и План С, това е Бисмарк. Бяхме изненадани. Трябва да приемем ситуацията професионално. Надяваме се на положително развитие. Това е момент, който трябва да мине бързо. Мога да говоря за следващия мач. Благодаря на г-н Ганчев за това, което ми е дал. Искаме да продължим по същи начин“, започна наставникът на армейците.

„Играчите са позитивни, искат да се раздават още повече. Трябва да влизаме в единоборствата, да сме агресивни и да печелим точки. Ние можем само с наши действия да даваме позитивен отговор. Нашата реакция е да покажем истинското си лице. ЦСКА е, пак повтарям, най-големият клуб в България и ще продължи да го показва и занапред“.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Караянчева: България помни заветите на Левски и се опитва да ги изпълнява
Караянчева: България помни заветите на Левски и се опитва да ги изпълнява
НБА - резултати
НБА - резултати