НОВИНИ

Али Соу остава в ЦСКА-София! Трансферът му в Дижон пропадна

bnt avatar logo
от Калоян Николов
11:13, 06.10.2020
Чете се за: 00:49 мин.
Български футбол
али соу остава цска софия трансферът дижон пропадна

Гамбийският нападател Али Соу остава в отбора на ЦСКА-София!

Трансферът на чернокожия таран във френския елитен Дижон се провали в последните секунди на трансферния прозорец и така футболистът остава на "Българска армия" до нова година.

Информацията беше разпространена от самия играч в социалните мрежи.

Според медиите във Франция причината за пропадналия трансфер на Соу в клуба от Лига 1 е технически проблем в информационната система, която не е позволила на Дижон да регистрира сделката навреме.

Трансферният прозорец в Европа затвори в 23:59 часа снощи, а от ръководството на Дижон са успели да регистрират трансфера на 00,04 часа на 6 октомври, което означава, че сделката е невалидна и е била анулирана.

Самият Али Соу първо качи кадър от подписването на договор с Дижон, но след това премахна снимката и качи нова с екипа на ЦСКА-София.

"Имах оферти от редица европейски клубове, включително Дижон, но реших да остана в ЦСКА. Сърцето ми е червено и ЦСКА е моето семейство", написа Соу в "Инстаграм.


Ако трансферът на Али Соу в Дижон се бе осъществил, то в касата на ЦСКА-София са щели да влязат 3.5 милиона евро плюс още един под формата на бонуси.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Новак Джокович е на 1/4-финал на "Ролан Гарос"
Новак Джокович е на 1/4-финал на "Ролан Гарос"
ЦСКА-София се раздели с Божидар Чорбаджийски
ЦСКА-София се раздели с Божидар Чорбаджийски