НОВИНИ

Анди Мъри намери брачната си халка

Анди Мъри
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
16:07, 08.10.2021
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
Слушай новината

Бившият номер 1 в света при мъжете Анди Мъри потвърди безопасното завръщане на своя венчален пръстен, който първоначално бе загубен, докато тенисистът тренирал на Индиън Уелс.

Британецът ще участва в престижната надпревара, често наричан „петата надпревара от Големия шлем“, за първи път от 2017 г. насам, но преживя неприятно начало на събитието, след като халката му изчезна.

34-годишният шотландец първоначално публикува в социалните мрежи в четвъртък, че е загубил пръстена, след като оставил обувките си за тенис под колата си през нощта.

Трикратният шампион в Шлема написа в Инстаграм, че оставил обувките си навън под колата в опит да изсъхнат след тренировъчна сесия. Британецът обикновено оставя пръстена си в обувките, докато играе, но забравил да го премахне и, следователно, с изчезването на обувките, изчезнала и халката му. Но в нов пост в социалните мрежи 15 часа по-късно, Мъри разкри, че обувките му били намерени, а пръстенът бил там.

„Трябваше да направя няколко обаждания днес и да разговарям с охраната на хотела. Нова информация за всички: Можете ли да повярвате? Обувките са отново тук, венчалният пръстен е тук и съм вече извън „черния списък“ у дома“, написа Анди Мъри.

Мъри открива кампанията си в Калифорния с мач срещу френския ветеран Адриан Манарино в събота сутрин българско време в първия си двубой след загубата от Каспер Рууд в Сан Диего миналата седмица.

Най-важните новини можете да следите в нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Министерството на спорта ще осигурява по една заплата за треньор в спортен клуб
Министерството на спорта ще осигурява по една заплата за треньор в спортен клуб
Отварят мобилен пункт за ваксинация на Летище София
Отварят мобилен пункт за ваксинация на Летище София