НОВИНИ

Андриан Краев и Пламен Андреев са горди от представянето на Левски

Андриан Краев Левски Айнтрахт Франкфурт Марио Гьотзе
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
09:27, 01.09.2023
Чете се за: 02:47 мин.
Спорт
Слушай новината

Левски трябва да се гордее с представянето си в евротурнирите, заяви капитанът на отбора Андриан Краев след поражението с 0:2 срещу Айнтрахт Франкфурт в двубой от плейофите на Лигата на конференциите.

"Разочарованието сега е огромно, но като цяло трябва да се гордеем с представянето ни в турнира. Не знам какво не ни достигна. По-скоро техният опит и класа си казаха думата. Допуснахме едно пропукване и това ни коства мача", заяви Андриан Краев, цитиран от Левски ТВ.

Той бе категоричен, че научените уроци от мачовете в евротурнира ще послужат за шампионатните срещи.

"Насочваме погледи към първенството и мисля, че можем да се борим за шампиони. Чака ни мач след два дни и трябва да превключим натам. От евротурнирите можем да извлечем само позитиви, които ще използваме в първенството. Искам да благодаря на всеки един фен, който си отдели от времето и парите, за да ни подкрепи. Усетихме това още от загрявката. С хода на мача се успокоихме".

Футболистите на Левски трябва да вдигнат главите и да продължат напред, заяви вратарят на отбора Пламен Андреев.

"Разочарованието е голямо, но няма какво да направим. Трябва да вдигнем главите и да продължим напред. Вече сме догонващи в първенството и трябва да вземем максимален брой точки", заяви той след мача в Германия. Левски загуби, защото им дадохме инициативата. Айнтрахт е голям отбор и видяхме разликата. Поне знаем, че не сме толкова далеч от истината. Определено тези двубои обаче ни дадоха самочувствие. Отпаднахме с голове в последните минути. Дадохме всичко, вярвахме, но не се получи. След няколко дни имаме тежък мач с Хебър и трябва бързо да превключим. Трябва да се извиним на феновете за представянето ни. Борихме се за всеки метър от терена, но през второто полувреме паднахме физически и Айнтрахт взе инициативата. Утре ще мислим на трезва глава какво сме постигнали и какво - не", допълни той.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нов екип от български пожарникари заминава за Гърция
Нов екип от български пожарникари заминава за Гърция
Четирима отиват на съд за убийството на Станка Марангозова
Четирима отиват на съд за убийството на Станка Марангозова