НОВИНИ

Анте Шимунджа: Титлата е награда за всички нас, няма да се предадем срещу Левски

Борил Гочев
от Борил Гочев
22:57, 17.04.2022
Чете се за: 01:42 мин.
Спорт
анте шимунджа титлата награда всички нас предадем левски
Слушай новината

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа очаквано бе доволен от победата на неговия тим с 4:1 срещу Славия, която подпечата 11-та поредна титла на разградчани в българското първенство.

Словенският треньор, който пое "орлите" през януари заяви, че тази титла е награда за труда на всички в клуба и допълни, че е изключително щастлив от факта, че е в Лудогорец.

"Много съм щастлив, че съм част от Лудогорец. Знам, че това е 11-а титла. Много бързо я постигнахме. Няма как да кажем нещо обратно. Може би изглежда лесно, но трябваше да се трудим много. Имаше лишения. Ние сме един отбор. Заедно с играчите, това е награда за всички за нас", коментира Шимунджа.

Любопитното за 50-годишния специалист, че той става шампион за втори пореден сезон, след като през изминалата кампания вдигна титлата в родната си Словения с тима на Мура.

Въпреки триумфа в първенството Шимунджа разкри, че сега за Лудогорец предстои още един важен мач - реваншът срещу Левски за Купата на България.

"Със сигурност няма да е ОК да излезем с белия флаг и да се предадем. Ще се наслаждаваме на това, че станахме шампиони и след това ще се готвим за мача с Левски", заяви Анте Шимунджа.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
50 години от появата на първата гигантска панда в зоопарка във Вашингтон
50 години от появата на първата гигантска панда в зоопарка във Вашингтон
"Денят започва" на 18 април: Как дигиталните услуги ще премахнат опашките пред КАТ?
"Денят започва" на 18 април: Как дигиталните услуги ще премахнат опашките пред КАТ?