НОВИНИ

Анте Шимунджа: Трябва да бъдем концентрирани и агресивни срещу Левски

Анте Шимунджа
Снимка: ПФК Лудогорец
bnt avatar logo
от БНТ
13:42, 20.04.2022
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа заяви, че спечелената 11-а титла ще даде на играчите му допълнителна мотивация срещу Левски.

В петък "орлите" гостуват на "сините" във втория полуфинален мач за Купата на България по футбол. В първия Левски победи с 3:2.

"Тази титла ни дава повече мотивация. Казаха ми, че това е най-рано спечелената титла. Смятам, че ще ни даде възможност за по-добро представяне. Не сме имали големи празненства след спечелването на титлата, защото имаме още работа за вършене. Забавлявахме се, защото момчетата го заслужават. Но не сме правили някакви големи тържества", сподели Анте Шимунджа.

"Левски показа повече желание след изравнителния гол, ние трябваше да останем по-спокойни и по-фокусирани, но това е, което научихме от първия мач. Сигурен съм, че Левски ще направи много добро представяне. Според нашия анализ – те показаха по-голямо желание, след изравнителния гол мачът се промени, и със сигурност мога да кажа, че щом са вкарали три гола, те заслужаваха тази победа", каза още наставникът на Анте Шимунджа.

"Лудогорец трябва да вкара два гола повече от Левски, за да се класираме за финала. Трябва да бъдем много концентрирани, много агресивни. И да имаме голямо желание, тогава ще ги отстраним", добави наставникът.

Треньорът отказа да коментира информациите, че клубът му има намерение да привлече Хосе Кордоба от Левски.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Убийство в Енина, застреляха собственик на козеферма
Убийство в Енина, застреляха собственик на козеферма
Отложиха за юни делото за нападението над Митко Чорапа в Пловдив
Отложиха за юни делото за нападението над Митко Чорапа в Пловдив