НОВИНИ

Антоан Гризман отрича раздялата с Меси в Барселона

bnt avatar logo
от Димитър Русев
15:53, 24.11.2020
Чете се за: 01:23 мин.
Футбол
антоан гризман отрича раздялата меси барселона

Антоан Гризман казва, че Лионел Меси е "обиден", след като е отказал да се премести в Барселона през 2018 г., една година преди да се присъедини към клуба. Гризман: "Лео знае, че го уважавам много. Уча се от него."

Антоан Гризман отхвърли разговорите за раздялата с Лионел Меси и се дистанцира от коментарите за съотборника си от Барселона от бившия си агент и чичо.

Бившият агент на Гризман Ерик Олхатс обвини Меси в прекомерен контрол над клуба, заявявайки, че неговото "царство на терора" е затруднило адаптацията на Гризман от пристигането му миналата година.

В отговор Меси каза, че е уморен да бъде обвиняван за проблемите в Барселона, след като е бил посрещнат от репортери на летището, след като се е върнал от международно дежурство с Аржентина.

Френският интернационал излезе, за да повтори, че връзката му с Меси е невредима и коментарите са направени от хора, които не представляват неговите възгледи.

"Казах по време на презентацията си, че не искам да говоря по друг начин, освен на терена, защото съм такъв, говоря най-добре с топката в краката си, но сега е време да подредя нещата по местата си", каза той пред Movistar. "Дълго време търпях коментари и сега е време да кажа достатъчно.

Агентът ми е сестра ми, но тя не говори. Родителите ми също. Тъй като никой не говори, Ерик предлага мнението си, но това може да причини много щети и да породи съмнения относно връзката ми с Лео. Лео знае, че го уважавам много. Уча се от него.

Чичо ми не знае как се играе футбол. Журналистът иска да чуе фразата от вас... Казах на Лео, че нямам нищо общо с тях.Не говоря с тях.

- "Но в същото време, ако не говоря публично, давам шанс на тези хора да го направят вместо мен. Винаги има нещо нередно, ако не става въпрос за Лео, а за бъдещия президент, или може би, ако замина през януари...".

"Така че в крайна сметка не мога да се наслаждавам на себе си, да се чувствам комфортно, да ставам сутрин и да мисля, че всичко е наред. Но се надявам, че след това интервю всичко ще се успокои."


29-годишният нападател в крайна сметка реши да напусне Атлетико и да се премести в Барселона година по-късно, като плати 108 милиона паунда, заявявайки, че се нуждае от ново предизвикателство на този етап от кариерата си.

"Аз съм говорил с Лео, когато подписвах договор, и той ми каза, че когато съм се отказал да се преместя в Барселона, това на първо място му причинило болка, защото аз публично се изказах по този въпрос, но откакто станахме съотборници, той е твърдо решен да направим всичко възможно един за друг."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
СЗО препоръчва да се празнува Коледа в тесен кръг
СЗО препоръчва да се празнува Коледа в тесен кръг
Маски, необходими за играчи на НФЛ странична линия
Маски, необходими за играчи на НФЛ странична линия