НОВИНИ

Българските национални отбори с нов фен магазин и собствена продуктова линия

българските национални отбори нов фен магазин собствена продуктова линия
Снимка: БФС
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БФС
10:38, 02.08.2023
Чете се за: 02:25 мин.
Спорт
Слушай новината

Българските футболни запалянковци вече ще могат да се сдобият с огромна гама от артикули, посветени на националните ни отбори, след като БФС официално откри обновения онлайн магазин на "лъвовете".

На адрес store.teambulgaria.bg феновете ще имат достъп до новата екипировка на България, специално изработена за представителните ни тимове от италианския концерн Macron.

Освен мачовите фланелки и тренировъчни облекла за първи път футболните привърженици ще имат възможност да закупят авторски продукти от новата линия Team Bulgaria, разработена от маркентинговия отдел на централата, включително фен облекло, артикули и сувенири, висококачествени фенски шалове, разнообразни детски продукти, както и официалната минерална вода на националните ни отбори, произведена от марката "Севтополис".

В новия фен магазин дебют прави екипът на България за гостувания за периода 2023-2024 г. Подобно на титулярната фланелка, и тук отличителният графичен елемент е релефната материя с мотив, вдъхновен от Голямата базилика в Плиска, един от най-ранните паметници на ранно-средновековната българска архитектура.

За пръв път в историята си националите ще играят в цвят бордо, а златните елементи са препратка към 100-годишния юбилей на организирания футбол в България. Материята Eco Softlock е от най-високо качество с Eco Micromesh гръб, който осигурява допълнително проветряване по време на мач. Всички екипи са от еко материя, произведена на 100 процента от рециклирана пластмаса, което е в тон с посланието за устойчивост и отговорност към околната среда.

Официалният магазин на адрес store.teambulgaria.bg вече е напълно функционален и очаква заявките на футболните запалянковци.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Треньорът на Олимпия Любляна: Трябва да останем здраво стъпили на земята
Треньорът на Олимпия Любляна: Трябва да останем здраво стъпили на земята
Ограничават движението от п.в. "Буховци" до п.в. "Белокопитово" към Варна на АМ "Хемус"
Ограничават движението от п.в. "Буховци" до п.в. "Белокопитово" към Варна на АМ "Хемус"