НОВИНИ

Барселона взе под наем Жоао Феликс и Жоао Кансело

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:44, 02.09.2023
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
барселона взе наем жоао феликс жоао кансело
Снимка: БТА

Отборът на Барселона привлече в последните часове на трансферния прозорец две нови португалски попълнения в лицето на Жоао Феликс и Жоао Кансело.

Двамата бяха взети под наем до края на сезона съответно от Атлетико Мадрид и Манчестър Сити, а по-рано днес позираха и за пръв път с фланелката на "каталунците".

Преминаването на Феликс на "Камп Ноу" стана факт, след като юношата на Бенфика даде да се разбере, че не иска да остане в настоящия си клуб Атлетико Мадрид, където е в много лоши отношения с наставника Диего Симеоне.

Въпреки това обаче преди да си тръгне от испанската столица младият нападател е удължил договора си с "дюшекчиите" за още два сезона, което подсказва, че в бъдеще отново може да го видим с екипа на тима от "Естадио Метрополитано".

За Жоао Кансело пък също от доста време се говореше, че ще заиграе в Барса през новата кампания, но сделката стана факт едва вчера.

Крайният бранител, който изкара втората половина от миналия сезон под наем в Байерн Мюнхен, пристига при "блаугранас" като преотстъпен от Манчестър Сити, като междувременно наскоро подписа нов договор с "гражданите" до 2027-а година.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тайфунът Саола връхлетя Южен Китай
Тайфунът Саола връхлетя Южен Китай
Нинова: Задкулисните договорки са направили "сглобката"
Нинова: Задкулисните договорки са направили "сглобката"