НОВИНИ

Берое и Марица Пд не се победиха в контрола

Мачът завърши без попадение за нито един от отборите.

берое марица победиха контрола
Снимка: БПФЛ
bnt avatar logo
от БНТ
14:21, 31.01.2024
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
Слушай новината

Берое и Марица Пловдив завършиха при резултат 0:0 в контролна среща в Стара Загора. Следващата проверка на Берое е срещу Локомотив Пд на 3 февруари, събота, от 14:00 часа на стадион „Берое“.

Беройци започнаха по-активно срещата, като вратарят на пловдивчани трябваше да се намесва на няколко пъти. В 8-та минута Себастиан Вия получи извеждащ пас, но Илия Николов излезе добре, за да улови топката. В 14-та минута Николов се справи и с удар на Вини Трибуле.

Две минути след това Марица допусна грешка при изнасянето, която позволи на Вия да отнеме топката, но навлизайки в наказателното поле колумбиецът не подаде на Трибуле, а реши да играе сам и сбърка. В 20-та минута Артур Мота улови топката след изстрел на Марчев.

Пет минути по-късно Вия изведе Трибуле, но камерунецът стреля покрай вратата. В 33-та минута Станислав Маламов стреля право в ръцете на Мота. В 38-та минута се получи разбъркване в наказателното поле на Марица, но Николов се справи с удара на Енцо Еспиноса. В края на първата част Стефан Гаврилов стреля от границата на наказателното поле, но покрай вратата.

В 50-та минута Домовчийски и Маламов комбинираха, а изстрелът на последния бе неточен. В 82-та минута Веселин Марчев стреля право в стената от играчи на Берое след заучено изпълнение на пряк свободен удар.

Минути преди края беройци пропуснаха да открият резултата след добре организирана контраатака, но стражът на Марица излезе и скъси ъгъла.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Вера Чаславска и нейната история като от филмов сценарий
Вера Чаславска и нейната история като от филмов сценарий
Зърнопроизводителите се готвят за протести
Зърнопроизводителите се готвят за протести