НОВИНИ

Берое пусна виртуални билети и откри дарителска банкова сметка

Берое
Снимка: ПФК Берое
bnt avatar logo
от БНТ
18:31, 21.01.2022
Чете се за: 02:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Берое пусна в продажба виртуални билети за предстоящите контролни срещи на тима в своя подготвителен лагер в Турция.

Клубът откри и дарителска банкова сметка към СНЦ „Сдружение за подкрепа на футбола – Берое“.

Утре (22 януари) Берое стартира втората част от своята зимна подготовка, съобщиха от клуба. Отборът ще замине на лагер в Турция и ще остане в южната ни съседка до 4 февруари. По време на престоя си „зелено-белите“ ще изиграят 4 контролни срещи. Съперници в тях са отборите на Младост (Лучани, Сърбия), Оренбург (Русия), Рудар (Плевля, Черна гора) и Днипро (Украйна).

Посочената група футболисти, се състои от 22-ма състезатели Това са Генадий Ганев, Иван Гошев, Джуниет Али, Георги Динков, Камен Хаджиев, Христо Митев, Джонатан Перейра, Мирослав Енчев, Абубакар Тунгара, Божидар Пенчев, Даниел Генов, Кийлън Лебон, Александър Петров, Никола Минков, Дамян Йорданов, Ефе Али, Стилян Русенов, Стоян Иванов, Илиян Стефанов, Симеон Мечев, Серкан Юсеин и Алиун Фал.

Ето и цялото изявление на клубния сайт:

Както е известно утре ПФК „Берое“ заминава за своя подготвителен лагер в Турция, а клубът ще пусне в продажба ВИРТУАЛНИ билети за четирите контролни срещи на тима. По този начин всеки желаещ ще има възможност да подпомогне финансово и морално своя любим отбор.

Виртуалните билети за първия двубой срещу руския „Оренбург“ във вторник (25 януари) вече са в продажба и всеки желаещ може да закупи своя билет.

Цената на билета е 10 лв. и няма ограничения в закупената бройка!

Освен това е открита и дарителска банкова сметка към СНЦ „Сдружение за подкрепа на футбола – Берое“, която е още една възможност да бъде подпомогнат любимия клуб. Сметката е с IBAN BG06STSA93000028718966 към Банка ДСК.

Разчитаме на доброто желание на всички да подпомогнат нашия любим отбор „Берое“ с откритата дарителска сметка и виртуалните билети за контролните срещи. Така всеки ще може да даде своя принос за каузата.

Благодарим на всички, които помагат и ще подпомогнат любимия отбор!

Само Берое!

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пирин загуби от опашкар във Втора лига
Пирин загуби от опашкар във Втора лига
Учениците от 5-и до 12-и клас в област Благоевград минават на онлайн обучение от понеделник
Учениците от 5-и до 12-и клас в област Благоевград минават на онлайн обучение от понеделник