НОВИНИ

БНТ променя програмата си в Деня на национален траур

бнт навърши години
bnt avatar logo
от БНТ
18:01, 23.11.2021
Чете се за: 01:20 мин.
Общество
Слушай новината

Обществената телевизия променя програмната си схема на 24 ноември, сряда - Ден на национален траур в памет на жертвите, загинали при пожар, възникнал в Дом за възрастни хора в село Рояк, община Дългопол, на 22 ноември, и на загиналите в тежката катастрофа с автобус на автомагистрала "Струма" на 23 ноември.

Ръководството и служителите на Българската национална телевизия са съпричастни с трагедията и изразяват съболезнованията си към близките и семействата на загиналите.

На 24 ноември, Ден на национален траур, БНТ няма да излъчи повторения и планирани развлекателни предавания, а в актуалните предавания няма да има теми с развлекателен характер.

Повторението в 13.30 ч. и новия епизод в 19.00 ч. на "Последният печели" ще бъдат заменени с "В.А. Моцарт – РЕКВИЕМ" и "БНТ представя: Йоан Кукузел" (повторение).

Няма да бъдат излъчени и предаванията "Бързо, лесно, вкусно" (16.00 ч.) и "Музика безкрай" (21.00 ч.), като на тяхно място в програмата са планирани документалните филми "Разговор с Рицар" и "Екатерина".

Детският блок се намалява с 15 минути, анимационните филми и тв сериалът "Когато сърцето зове" се заменят с "Горе на черешата".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Фон дер Лайен: Мигрантите на границата с Беларус са опит да се дестабилизира ЕС
Фон дер Лайен: Мигрантите на границата с Беларус са опит да се дестабилизира ЕС
Хронология на трагичния инцидент на АМ "Струма"
Хронология на трагичния инцидент на АМ "Струма"