НОВИНИ

Боби Михайлов: Контролата беше полезна за отбора и за Ясен Петров

боби михайлов контролата беше полезна отбора ясен петров
Снимка: Фейсбук
bnt avatar logo
от БНТ
14:45, 12.11.2021
Чете се за: 01:42 мин.
Спорт
Слушай новината

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов изрази задоволство от проведената вчера контролна среща на националния ни тим с Украйна.

На стадион "Черноморец" в Одеса "лъвовете" се добраха до равенство 1:1 с 1/4-финалиста на Евро 2020 след мъжка игра и блестящи вратарски намеси.

Михайлов, който изгледа срещата от трибуните, сподели, че е впечатлен от организацията и гостоприемството на Украинската футболна федерация.

Боби Михайлов: Казах на Ясен, че с общи усилия и постоянство ще вървим напред

"На трибуната на стадиона в Одеса снощи имах честта и удоволствието да бъда заедно с двама носители на "Златната топка". С Олег Блохин и Игор Беланов освен за футбол, говорихме и за пандемията от COVID-19. Впечатлен съм от мерките и дисциплината, които има в Украйна. Както и от грижата и отношението към нашия отбор. Бяхме настанени в хотел, в който нямаше никакви други гости, беше запазен само за българската делегация. Всичко беше подготвено и изпълнено перфектно по протокол. Благодаря за гостоприемството на колегите от Украинската футболна федерация. Най-важното е, че контролата беше полезна за отбора и за селекционера Ясен Петров като част от подготовката за тежкия мач с Швейцария в понеделник", написа Борислав Михайлов в социалните мрежи.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Повдигнаха обвинение на задържания за подкуп служител на ДАНС в Пловдив
Повдигнаха обвинение на задържания за подкуп служител на ДАНС в Пловдив
Александра Фейгин със сребро от турнир по фигурно пързаляне във Великобритания
Александра Фейгин със сребро от турнир по фигурно пързаляне във Великобритания