НОВИНИ

Бойко Борисов: Истинският баща на сглобката беше Алексей Петров

Абе, кой квото направи, Бойко Борисов му виновен за всичко, допълни лидерът на ГЕРБ

bnt avatar logo
от БНТ
17:57, 29.04.2024
Чете се за: 02:47 мин.
У нас
Слушай новината

В профила си в социалната мрежа лидерът на ГЕРБ каза, че "истинският баща на сглобката беше покойният Алексей Петров".

"Днес Петков каза - Пашата казал... ще си го съдят хората. 20 - 30 години не съм го и чул. Алексей Петров, който направи сглобката, бяха в един отбор. Толкова къса памет - истинският баща на сглобката беше покойният Петров. Той беше гарант пред мен за тези хора. Вместо да се разберат, той пак - кой каквото направи, Бойко Борисов му е виновен. И накрая - "ще преговаряме само с Бойко Борисов за нова сглобка". Ние виждаме начин на мислене, който не знам дали да го коментирам изобщо - имаше един сериал - "Фалшификаторът от Черния кос "- те не се чувстват виновни за нищо - друг е виновен", коментира действията на бившите си партньори лидерът на ГЕРБ.

Бойко Борисов се пошегува като припомни думите на Йорданка Фандъкова, че "по-добър премиер от тебе няма". "Открийте разликите", призова той.

"Когато преговаряхме за правителство - бяхме само аз и Асен Василев и аз писах на лист, вярно, листът остана у него - той го потвърди, че е така. Ние бяхме на един вътрешен министър от правителство, което да имаме. А защо толкова им трябва вътрешен министър, ДАНС, прокурор - в последните дни започва да става все по-ясно. Кирил Петков си призна, че по трето римско за 160-те гласа за регулаторите - потвърди публично, че Пеевски им е отстъпил. Опорката и е, че Пеевски командва ГЕРБ. Аз съм надживял егото си".

"Аз скоро си мислех - като главен секретар най-известната фигура беше на главният секретар. Яд ме е, че ми седят портретите до всички тези хора. Това е истината. Но те не са приятели на истината".

Бойко Борисов критикува кмета на София, като каза, "че в момента ни управлява промяна и тя ни докара до това дередже. "Не е ясно къде отиват парите, потъват някъде", категоричен беше Борисов по повод "осакатяването" на финансиране от над 7 млн. лева за ремонтирането на културен дом "Средец". От социалната мрежа Борисов изрази надежда, че общинските съветници ще променят това.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Берое получи забрана за картотекиране на нови футболисти
Берое получи забрана за картотекиране на нови футболисти
Александър Александров пред БНТ: Със сигурност сега летвата е вдигната високо (ВИДЕО)
Александър Александров пред БНТ: Със сигурност сега летвата е вдигната високо (ВИДЕО)