НОВИНИ

Бойко Борисов: Най-гръмогласните ни критици в София са изключително слаби управленци

bnt avatar logo
от БНТ
10:29, 09.01.2024
Чете се за: 02:05 мин.
У нас
Слушай новината

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов проведе първата работна среща за 2024 година с народните представители, общинските съветници и районните ръководители на партията в София. Специален гост на събранието беше вицепремиерът на Република България и министър на външните работи Мария Габриел.

На срещата Борисов е обявил основните приоритети за партията в София с оглед предстоящите избори за Европейски парламент, които ще се проведат през юни тази година.

Сред обсъжданите теми са били и особеностите на предстоящата през месец март ротация в кабинета „Денков-Габриел“.

Кадрите на ГЕРБ, които участват в управлението на страната, трябва да са изключително образовани и добре подготвени, за да не правят същите грешки като опонентите им в столицата, коментира лидерът на ГЕРБ.

“Всички виждаме, че най-гръмогласните ни критици в София са изключително слаби управленци“, заяви още той, цитиран от пресцентъра на партията.

На районните координатори в София е поставена задача да бъдат постоянно на терен, за да следят отблизо проблемите на кварталите и да сигнализират за нередности.

Обявено е и, че народните представители и общинските съветници ще провеждат редовни приемни за граждани в 24-те района на София, които ще бъдат публикувани предварително в публичното пространство. На тези открити приемни ще бъдат поканени всички желаещи, които искат да подадат сигнал срещу местното управление и/или имат препоръки към представителите на партията.

„Създадох партията, за да бъдем гласа на хората – незабавно трябва да възстановим постоянната комуникация с жителите на София на ниво райони“, подчерта Бойко Борисов, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мъж с психични отклонения нанесе жесток побой на майка си
Мъж с психични отклонения нанесе жесток побой на майка си
Григор Димитров е разочарован, че Рафаел Надал няма да участва в Australian Open
Григор Димитров е разочарован, че Рафаел Надал няма да участва в Australian Open