НОВИНИ

Бойко Борисов: Вече месец и половина този парламент не произвежда нищо

Николай Минков
от Николай Минков
09:30, 25.07.2024
Чете се за: 01:47 мин.
У нас
бойко борисов вече месец половина парламент произвежда нищо
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Дори в религията е казано, че денят е за работа, а нощта за почивка. Аз вчера съм имал пет посланика, един преговарящ за Европа и външна комисия. Това каза пред журналисти в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Когато човек иска да си гледа работата, може да си я гледа. Този парламент вече месец и половина не произвежда нищо, освен да ползва безплатната ви възможност да се изявява по медиите. И нищо няма да произведе повече, защото от сутринта се занимавам с безводието по Делиормана. Водопроводът от Русе през Разград, Търговище, Шумен и още 4 - 5 по-малки града не се прави. Някъде стигна до Лозница по мое време, ако си спомням. Язовирите са на 50% пълни, 30% са тиня. Ние продължаваме да използваме парламента за декларации, за обиди, за разделение, а не за нещо градивно", посочи Борисов.

"Вчера разбрах, че в 10.15 ч. докато бях с посланиците, свърши парламента. Така ли трябва да работим през август или да излезем да си гледаме партиите... От вчера говоря и миналата седмица, партиите да започнат да представят на избирателите какво ще направят. Ако има нещо спешно ще го подкрепим, да се направи, но да имитираме работа каквато имитираме месец и половина, само да се използва безплатна медийна реклама, ми се вижда грешно... По-добре да отидат всички да се гледат партиите, защото тук някой им саботира нещо", добави лидерът на ГЕРБ.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Добра подиум тренировка за Кевин Пенев в Париж
Добра подиум тренировка за Кевин Пенев в Париж
Аржентина подаде жалба след нахлуването на феновете Мароко
Аржентина подаде жалба след нахлуването на феновете Мароко