НОВИНИ

Борисов: Още чакаме Бойко Рашков да изнесе доказателства, че сме подслушвали и яли хора

борисов чакаме бойко рашков изнесе доказателства сме подслушвали яли хора
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
15:42, 14.09.2021
Чете се за: 01:27 мин.
У нас
Слушай новината

Идват трети поредни избори, но още чакаме Бойко Рашков да изнесе доказателства за твърденията си, че сме подслушвали и яли хора. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при днешното си посещение в Кръстова гора. Там той разговаря и с Пловдивския митрополит Николай, който ръководи празничните богослужения за Кръстовден.

Идват трети поредни избори, но още чакаме Бойко Рашков да изнесе доказателства за твърденията си, че сме подслушвали и яли хора. Всичко това е лъжа, категоричен е Борисов.

Румен Радев докара България до абсолютно безвремие, страната ни се превърна в царство на хаоса. В ситуация на свръхдефицит България няма никакъв шанс да влезе в Еврозоната, за разлика от Хърватия ние ще останем в чакалнята. Това означава, че вратата на сигурността и стабилността е затворена за страната ни. Всичко това се случва заради липсата на пилот в самолета, коментира Борисов.

На този светъл християнски празник научихме за умишлено прикриване на убийство на български лейтенант от страна на държавата. Изказвам искрените си съболезнования към близките на Тодор Манчев, заяви още Борисов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Роналдо изнесъл пламенна реч в съблекалнята преди дебюта си
Роналдо изнесъл пламенна реч в съблекалнята преди дебюта си
Златан Ибрахимович пропуска мача с Ливърпул
Златан Ибрахимович пропуска мача с Ливърпул