НОВИНИ

Борисов: Утре ще ме изпишат от болницата

bnt avatar logo
от БНТ
12:18, 20.04.2021
Чете се за: 01:35 мин.
У нас
Слушай новината

Премиерът в оставка Бойко Борисов събра свои министри в заседателната зала на болница "Софиямед", за да представи предложенията си за новия кабинет. Срещата бе излъчвана на живо в профила му във Фейсбук.

Борисов е в лечебното заведение, където по спешност вчера му беше направена операция на менискуса. Той се появи в залата с патерица и шина на десния крак, но във видимо добро състояние.

Заяви, че въпреки създала се ситуация, политическият живот си тече.

"За съжаление при тази неразумна игра на моите противници - вчера в "Пирогов" ми правиха снимка и се оказа, че менискусът трябва да се замени. Тя ми е пета операция - три имам на лявото коляно, две на дясното. Така че горе-долу знам цялата процедура, претръпнал съм и знам, че колкото по-бързо, толкова по-добре", каза Борисов.

Борисов обяви от болницата имената на министрите

Той призна, че е имал и по-тежки операции. В средата на разговора подкани министрите да побързат, че "конците му започнали да кървят", а обещал на лекарите да не се бави.

Борисов каза още, че утре ще бъде изписан. Коментира, че не вижда смисъл да се явява в Народното събрание, тъй като по думите му целта е няколко "истерични жени да направят патаклама".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Перес: Ще спасим футбола, УЕФА не може да ни спре
Перес: Ще спасим футбола, УЕФА не може да ни спре
За пореден път: Кола пропадна в необезопасена шахта в Пловдив
За пореден път: Кола пропадна в необезопасена шахта в Пловдив