НОВИНИ

Бруклин Нетс допусна шесто поражение от началото на сезона

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:13, 02.11.2022
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
кевин дюрант вкара точки бруклин успеха йорк никс
Слушай новината

Отборът на Бруклин Нетс продължава с трудния си старт на сезона в НБА, като през изминалата вечер тимът допусна шестото си поражение, отстъпвайки с 99:108 у дома на състава на Бруклин Нетс.

Това поражение дойде само няколко часа, след като Нетс официално обявиха раздялата си с треньора Стив Наш именно заради лошите резултати от старта на кампанията, макар че в САЩ смятат, че действителната причина за раздялата между двете страни са лошите взаимоотношения между наставника и звездите на тима Кевин Дюрант и Кайри Ървинг.

В първия двуобой без Наш съставът на Бруклин имаше своите шансове срещу Чикаго, като в средата на третата четвърт домакините имаха аванс от 12 точки при 68:56.

"Биковете" обаче стигнаха до обрат в решителните 12 минути и в крайна сметка финалната сирена дойде при 108:99 в полза на Булс, за които това бе четвърта победа през кампанията.

Кевин Дюрант стана най-резултатен в срещата с 32 точки, но въпреки това не успя да предотврати поражението за Нетс. За победителите пък Зак ЛаВийн реализира 29 пункта.

В класирането Чикаго Булс заема 8-то място в Източната конференция с баланс 4-4, докато Бруклин Нетс е на 13-та позиция с баланс 2-6.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Илън Мъск въведе месечна такса за верифицираните потребители в Туитър
Илън Мъск въведе месечна такса за верифицираните потребители в Туитър
Новак Джокович се завърна с победа
Новак Джокович се завърна с победа