НОВИНИ

Бруно Акрапович: Трябва да завършваме атаките си докрай

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:20, 04.12.2020
Чете се за: 00:49 мин.
Футбол
бруно акрапович завършваме атаките докрай

Старши-треньорът на "армейците" застана пред камерата на БНТ, за да сподели своите впечатления от двубоя срещу ЧФР Клуж, който завърши 0:0 на стадион "Константин Радулеску".

Наставникът на "червените" остана доволен от показаното от неговите възпитаници и очаквано изтъкна, че отборът му има нужда да завършва атаките докрай.

"Доволен съм от характера и манталитета, който демонстрирахме в търсене на победата.

Не ни достигна да си вкараме положенията. Имахме няколко шанса, ударът на Амос Юга, който бе избит от вратаря. Там трябва да имаме нападател, който да се възползва. Или удара на Тиаго в края, след който отново трябва да има човек на правилното място, за да можем да завършим атаката докрай. Това са дребни неща, но ще тренираме и ще се опитваме да бележим повече.

Не избързах със смените, защото играта ни вървеше и владеехме инициативата. Понякога ако замениш някой, може да навредиш на играта на отбора. Изчаках, преди да пусна по-свежи сили в игра и съм доволен. И Енрике и Тиаго се включиха добре.

Не само заради Али Соу не вкарахме гол. Имаше няколко ситуации, в които ако Йомов, Джеферсон или Tиаго се бяха ориентирали по-добре, можеше и да отбележим. Затова ще анализираме тези ситуации и ще работим над тях на тренировките.

Определено не му беше лесно на Санкаре срещу тяхната система 4-3-3, просто той нямаше свободни пространства. През второто полувреме подаде страхотно към Али Соу, а това е топка, която може да реши и цял мач."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Приеха на първо четене промени в Закона за филмовата индустрия
Приеха на първо четене промени в Закона за филмовата индустрия
Сачева: С промените в Закона за личната помощ поставяме акцент върху контрола и качеството
Сачева: С промените в Закона за личната помощ поставяме акцент върху контрола и качеството