НОВИНИ

Челси губи капитана си за следващите няколко седмици

Борил Гочев
от Борил Гочев
19:05, 18.08.2023
Чете се за: 02:20 мин.
Спорт
челси губи капитана следващите няколко седмици
Снимка: БТА
Слушай новината

Капитанът на Челси Рийс Джеймс ще отсъства от терените през следващите няколко седмици заради травма, получена по време на тренировка, обяви наставникът на лондончани Маурисио Почетино.

Аржентинският специалист разкри, че става дума за разтежение, което няма да позволи на крайния бранител да помогне на своите съотборници в следващите няколко седмици.

"Става въпрос за разтежение. Няма да се оправи за няколко дни, а по-скоро за няколко седмици. Неприятно е, защото той е нашият капитан и това го зареждаше с ентусиазъм. Ще следим ден по ден какво е неговото състояние", заяви Почетино.

Припомняме ви, че през миналата седмица Рийс Джеймс не остана до края на терена и по време на откриващия двубой на своя тим от сезона във Висшата лига, като тогава треньорът обясни смяната му с преумора.

В същото време Маурисио Почетино коментира и последните два трансфера на Челси, които през тази седмица се подсилиха с Мойсес Кайседо от Брайтън и Ромео Лавия от Саутхямптън.

"Да добавиш подобен футболист (Кайседо) към отбора си е фантастично. Собствениците и директорите свършиха много добра работа. Всички знаете и колко качествен футболист е Лавия. Той е перфектният играч за нашия проект", сподели наставникът на лондончани.

С идването на Кайседо и Лавия новите попълнения при "сините" през това лято вече станаха 9. Преди това в клуба пристигнаха Николас Джаксън, Кристофър Нкунку, Диего Морейра, Анджело Габриел, Лесли Угочукву, Аксел Дисаси и Роберт Санчес.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Московски съд разпусна асоциацията Център "Сахаров"
Московски съд разпусна асоциацията Център "Сахаров"
Пожарникари и военни гасят няколко огнища в Пловдивско днес
Пожарникари и военни гасят няколко огнища в Пловдивско днес