НОВИНИ

Челси продължава с трансферите

Борил Гочев
от Борил Гочев , Източник: БНР
10:40, 28.08.2020
Чете се за: 00:37 мин.
Футбол
челси продължава трансферите

Френският централен защитник Маланг Сар стана поредното ново попълнение в състава на Челси, съобщиха "сините" на официалната си страница.

21-годишният Сар пристига на "Стамфорд Бридж" като свободен агент, след като договорът му с Ница изтече. Контрактът с новия му отбор е за пет години, като сезон 2020/21 Сар ще прекара под наем в друг отбор.

Маланг Сар е част от школата на Ница от 5-годишна възраст, а на 17 дебютира за първия отбор, като има изиграни 102 мача за отбора от Лазурния бряг.

От началото на трансферния прозорец Челси се подсили с Хаким Зийех от Аякс, Тимо Вернер от РБ Лайпциг и Бен Чилуел от Лестър, а към тима се очаква да се присъединят и Тиаго Силва от ПСЖ и Кай Хаверц от Байер Леверкузен.

С всички тези нови попълнения, лондончани ще се превърната в един от основните фаворити за титлата, след като през миналия сезон финишираха 4-ти и загубиха финала на "ФА Къп".

Припомняме ви, че във вчерашния ден се появиха информации, че осемтима футболисти на сините са били заразени с коронавирус по време на лятната си почивка. От клуба от Стамфорд Бридж все още не са коментирали по темата.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Златан Ибрахимович остава в Милан
Златан Ибрахимович остава в Милан
Протест пред Съдебната палата, след решението да бъде пуснат нападателят пред Румънското посолство
Протест пред Съдебната палата, след решението да бъде пуснат нападателят пред Румънското посолство