НОВИНИ

Черно море надви Хебър Пазарджик в контрола край Банско

черно море надви хебър пазарджик контрола банско
Снимка: ПФК Черно море
bnt avatar logo
от БНТ
18:47, 23.06.2022
Чете се за: 02:40 мин.
Спорт
Слушай новината

Отборът на Черно море записа победа в третата си контрола от лятната подготовка. "Моряците" надиграха с 2:0 новака в елита Хебър Пазарджик на един от тренировъчните терени на спортната база край Банско.

Варненци откриха резултата в 26-ата минута, след като футболист на Хебър си вкара автогол. Алекса Фернандес покачи на 2:0 в 57-ата минута.

В 20-ата минута Хебър създаде първата сериозност в мача. Тодор Чаворски получи пас пред наказателното поле на варненци, напредна и стреля, но Иван Дюлгеров се бе позиционирал добре и спаси.

В 23-ата минута Илиан Илиев направи две принудителни промени. На местата на Цветомир Панов и Матеуш Клементе в игра се появиха Виктор Попов и Закария Беншаа.

В 26-ата минута Черно море поведе в резултата. Мимито проби отдясно и центрира остро по земя в наказателното поле към Матиас Курьор, бранител на Хебър в опита си да изчисти топката я заби в собствената си врата.

В 39-ата минута Мартин Дичев опита удар от около границата на наказателното поле, който обаче бе париран от бранител.

В 50-ата минута Георги Георгиев, Калин Георгиев, Ангел Ангелов, Лъчезар Йорданов, Петър Иванов, Марко Стойчевски и Николай Златев влизат на местата на Иван Дюлгеров, Мартин Дичев, Мимито, Закария Беншаа, Матиас Курьор, Мазир Сула и Васил Панайотов.

В 57-ата минута Лъчезар Йорданов изведе с прецизен пас Алекс Фернандес, който сам срещу вратаря реализира за 2:0.

В 70-ата минута Лъчезар Йорданов пресече пас в половината на Хебър, пусна вляво към Николай Златев, който стреля по диагонала, но вратарят на тима от Пазарджик улови.

В 80-ата минута Калин Георгиев напусна принудително и Черно море ще доиграе двубоя с човек по-малко. В последните минути на срещата Хебър създадоха няколко опасности пред вратата на "моряците", но Георги Георгиев се справи блестящо.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Карадайъ в Брюксел: Поздравиха ни за усилията за интегриране на Западните Балкани, Украйна и Молдова в ЕС
Карадайъ в Брюксел: Поздравиха ни за усилията за интегриране на Западните Балкани, Украйна и Молдова в ЕС
Лорер: Едно нещо не направихме достатъчно добре - да комуникираме по-активно успехите си
Лорер: Едно нещо не направихме достатъчно добре - да комуникираме по-активно успехите си