НОВИНИ

Черно море остро разкритикува съдията на мача с ЦСКА (ВИДЕО)

bnt avatar logo
от Калоян Николов
12:08, 24.02.2021
Чете се за: 00:53 мин.
Български футбол
черно море остро разкритикува съдията мача цска видео

Ръководството на Черно море (Варна) публикува на клубния сайт на "моряците" остри обвинения отностно съдийството на главния рефер - Радослав Гидженов в мача срещу ЦСКА от 18-ия кръг на efbet Лига.

Според "черноморци" главният рефер Гидженов е спестявал картони на футболисти на ЦСКА, а в същото време много лесно е декорирал играчи на варненци.

От Черно море питат колко картона е спестил главният рефер Гидженов само на един футболист на ЦСКА.

Ето какво написаха „моряците“ на официалния си сайт:

"Съдията Радослав Гидженов демонстрира странен критерий за показване на картони в двубоя от 18-ия кръг на efbet Лига между отборите на ЦСКА и Черно море. Главният рефер предупреждаваше официално футболистите на двата отбора по различен начин, като на моменти правилата на футболната игра сякаш не съществуваха. “Моряците” бяха декорирани в жълто за най-малкото, докато нарушенията на играчите на домакините бяха подминавани с лекота.

Спестяването на картони във въпросния мач бе очевадно, като на моменти дори накъртващо. Обикновено сме свикнали срещу Черно море да се показват официални предупреждения в ситуации, в които вече няма как да се спести картон, докато преди това и още повече след – всичко остава в графата “невидял”.

Ето някои от фауловете на само един футболист на ЦСКА – Тибо Вион, които Гидженов не посмя да декорира в жълто. Може би защото трябваше да прати френския футболист под душовете много преди края на срещата на "Българска армия"".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
НХЛ - резултати
НХЛ - резултати
"Демократична България" оттегля доверието си от кмета на район "Красно село"
"Демократична България" оттегля доверието си от кмета на район "Красно село"