НОВИНИ

Четири предимства на готовата плаформа за онлайн магазин

четири предимства готовата плаформа онлайн магазин
bnt avatar logo
от БНТ
10:23, 07.05.2024
Чете се за: 03:35 мин.
У нас
Слушай новината

Когато искате да пренесете бизнеса си на по-високо ниво и да увеличите обхвата на пазара си, вероятно се замисляте за създаването на онлайн магазин. Вероятно сте прекарали известно време онлайн в проучване на платформи за електронна търговия и знаете, че има много информация.

След като изберете своя бизнес модел, време е и да се спрете и на платформа за онлайн магазин. Ето и четирите предимства на готова такава:

Някой друг върши тежката работа

Едно от най-големите предимства на готовата платформа за онлайн магазин е финансовата достъпност. Това е така, защото тя ви спестява значителните разходи при настройване на самия сайт.

Ако трябва да ви се създаде онлайн магазин от нулата, вие трябва да платите на програмист, който даже да поддържа сайта ви, след като е готов. С готовата e-commerce платформа на NEXT BASKET, тези грижи остават на заден план.

Актуализациите и поддръжката са в ръцете на NEXT BASKET, които ще се погрижат за всичко. За вас остава да се съсредоточите върху бизнеса си.

Повишена сигурност

Управляването на онлайн магазин е свързано с работа с лични данни, като адреси на клиенти, номера на кредитни и дебитни карти, както и друга информация. Това означава, че е ваша отговорност да боравите с тях внимателно.

Стандартите за съответствие с PCI трябва да бъдат спазени, за да можете да приемате плащания. В обратния случай рискувате да получите глоби, както и да нямате вече възможност да приемате плащания. Това може да доведе до загуба на доверие от клиентите към вас.

Персонализирани функции

В началото на готовите платформи за електронна търговия, моделът „софтуер като услуга“ (SaaS) не беше толкова гъвкав. За щастие, това днес не е така и платформите на NEXT BASKET могат да бъдат изцяло персонализирани, за да отговарят на изискванията на бизнеса ви.

Първо, направете пълен преглед на платформата и определете точно кои характеристики и функции искате да бъдат персонализирани за вас. Попитайте доставчика си как ще се отразят на графика ви, за да можете да планирате по-добре.

Специалистите, които поддържат готовата e-commerce платформа, ще се погрижат за допълнителните функции и правилното им интегриране.

Първокласна поддръжка

Само готовата e-commerce платформа може да ви осигури първокласна специализирана поддръжка, която и сами не бихте могли да направите. Няма да се налага да наемате и обучавате кадри, защото ще има кой да се занимава в дълбочина със сайта ви.

Нека не подценяваме и запазената сигурност на онлайн магазина ви. Тъй като поддръжката ще бъде извършвана от опитни специалисти, няма опасност от изтичане на чувствителна информация.

И накрая, когато имате въпроси, екипът на NEXT BASKET ще отговори на всеки един от вас. Това ще осигури безпроблемната работа на вашия онлайн бизнес.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Филип Филипов: Искаме ЦСКА да играе атакуващ и доминиращ футбол
Филип Филипов: Искаме ЦСКА да играе атакуващ и доминиращ футбол
Преди 68 години в България е издадена първата прогноза за времето
Преди 68 години в България е издадена първата прогноза за времето