НОВИНИ

Чочев: Срещу Левски ще сме по-нахъсани

чочев левски сме нахъсани
Снимка: ПФК ЦСКА 1948
bnt avatar logo
от БНТ
15:33, 15.09.2021
Чете се за: 01:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Полузащитникът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев заяви, че тимът му ще излезе пределно мотивиран срещу Левски. В следващия кръг от шампионата "червените" гостуват на "сините", като срещата ще бъде повторен официален дебют за Станимир Стоилов на "Герена".

Иначе Чочев бе избран за Играч №1 за изминалия 7-и кръг на efbet Лигата, в който ЦСКА 1948 разгроми състава на Ботев (Враца) с 5:1.

"Срещу Ботев (Враца) бяхме по-агресивни в атака в сравнение с предишните мачове. Настроението в играта ни си личеше още от първите минути на двубоя, въпреки че ни поведоха", заяви играчът.

Националът разкри как новият старши-треньор Николай Киров е успял да вдигне отбора духом след поредицата от 6 мача без победа.

"При идването си в ЦСКА Николай Киров имаше разговори с мен и по-опитните футболисти и заяви, че разчита на нас за промяна. Нямахме победа в първите шест кръга, но отборът разполага с много потенциал и бяхме сигурни, че успехите ще дойдат", сподели халфът.

Срещу Левски със сигурност ще излезем по-нахъсани, но главите ни трябва да са трезви, защото всяка грешка на "Герена" се наказва", завърши Ивайло Чочев.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Русия и Беларус с мащабни военни учения
Русия и Беларус с мащабни военни учения
Служебният кабинет представи отчет за дейността си
Служебният кабинет представи отчет за дейността си