НОВИНИ

ЦСКА 1948 си върна трио от Царско село

цска 1948 върна трио царско село
Снимка: ЦСКА 1948
bnt avatar logo
от БНТ
16:22, 13.12.2021
Чете се за: 03:02 мин.
Спорт
Слушай новината

Отборът на ЦСКА 1948 обяви привличането на трима футболисти.

Това са халфът Васил Шопов и бранителите Александър Александров и Венцислав Василев, който се завръщат отново при "червените" след кратък престой в друг тим от елита - Царско село (София).

Официалното съобщение на клуба:

"ЦСКА започна със силните ходове през зимната пауза. Трима от любимците на армейската публика се завръщат при „червените“!

Александър Александров, Васил Шопов и Венцислав Василев подписаха нови договори с ЦСКА в клубния офис и ще се включат в тренировъчния процес на състава, воден от старши треньора Николай Киров.

Тримата опитни състезатели за последно носиха екипа на Царско село в efbet Лига, като напуснаха „армейците“ през лятото на тази година.

Сега обаче Александров, Шопов и Василев се завръщат, решени да постигнат нови успехи с червената фланелка и да затвърдят отличното представяне от предходния си период в ЦСКА.

Десният бранител Александър Александров спечели трофея от Втора лига с ЦСКА през сезон 2019/20, както и промоция за efbet Лига. В първия ешелон и турнира за Купата на България през изминалата кампания той изигра общо 26 двубоя с фланелката на „армейците“, като се отчете с няколко отлични голови подавания в тези срещи.

Важните асистенции и попадения с екипа на ЦСКА на полузащитника Васил Шопов също бележат пътя на тима към трофея от Втора лига и класирането в efbet Лига. В елитния шампионат и в турнира за Купата на България през изминалия сезон Шопов изигра 25 мача, в които отбеляза 4 гола и допринесе за доброто класиране на отбора и с няколко маркови за него асистенции.

Централният защитник Венцислав Василев също беше с основна роля в отбраната на състава при спечелването на трофея от Втора лига и класирането за efbet Лига. Василев записа общо 23 участия в първия ешелон и турнира за Купата на България през изминалия сезон с червения екип. В тези сблъсъци бранителят влезе храбро и за пореден път доказа, че носи голямо армейско сърце.

ЦСКА приветства Александров, Шопов и Василев и им пожелава здраве и много успехи с отбора!

Добре дошли обратно у дома!", написаха от ЦСКА 1948.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Черно море привлече един нов и се раздели с трима
Черно море привлече един нов и се раздели с трима
Вторият опит за жребий в ШЛ - успешен
Вторият опит за жребий в ШЛ - успешен