НОВИНИ

ЦСКА 1948 стана член на Европейската клубна асоциация

Това се случи по време на Общото събрание на асоциацията в Атина

ЦСКА 1948
Снимка:
bnt avatar logo
от БНТ
10:26, 15.10.2024
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

ЦСКА 1948 вече е член на европейската клубна асоциация (ECA). Това се случи по време на Общото събрание на събитието, което се проведе в Атина. Новината бе съобщена от клуба в социалните мрежи. Представител на отбора от Бистрица е бил новият изпълнителен директор в лицето на Стефан Сотиров.

Ето какво написаха от клуба:

Преди няколко дни в Атина се проведе най-голямото досега Общо събрание на Европейската клубна асоциация (ECA), което събра над 400 делегати от клубове, футболни легенди и технологични иноватори. На това престижно събитие бяха обсъдени ключови въпроси и насоки за бъдещето на европейския футбол.

С гордост съобщаваме, че ЦСКА официално придоби статут на асоцииран член на ECA, което представлява значима стъпка напред за нашия клуб. Този нов статут е потвърждение на устойчивото ни присъствие в европейския футбол и укрепва позицията ни сред най-елитните клубове на континента. Членството отваря нови врати за сътрудничество и обмен на опит с водещи европейски клубове, като същевременно ни предоставя платформа за активно участие в развитието на футболната индустрия.

Изпълнителният директор на ЦСКА Стефан Сотиров лично присъства на събранието. Сред основните моменти от срещата бяха удължаването на Меморандума за разбирателство между UEFA и ECA, вдъхновяващите речи на Гарет Саутгейт и новаторските идеи на главния оперативен директор на Meta Дан Рийд", гласи съобщението на отбора от Бистрица.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протест с възглавници се проведе пред дирекцията за строителен контрол в София
Протест с възглавници се проведе пред дирекцията за строителен контрол в София