НОВИНИ

ЦСКА, Берое, Хебър и Крумовград отлетяха заедно за Турция

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:46, 16.01.2023
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
цска берое хебър крумовград отлетяха заедно турция
Снимка: start-photo.bg
Слушай новината

Отборите на ЦСКА, Берое Стара Загора, Хебър Пазарджик и втородивизионния Крумовград отлетяха заедно от летище "Пловдив" с чартърен полет за Турция, където и четирите тима ще проведат част от своята зимна подготовка.

По план четрите състава трябваше да заминат в 10.00 часа сутринта, но проблеми с автобуса на ЦСКА забавиха пристигането на "армейците", което забави с близо час излитането на самолета.

В крайна сметка в 10.51 часа полетът отлетя за Анталия, откъдето всеки един от отборите ще поеме към избраната дестинация за подготвителен лагер.

ЦСКА ще поеме на изток към Белек, където футболистите на Саша Илич ще останат в продължение на две седмици, в които ще изиграят общо шест контроли. За момента сред обявените съперници на "червените" са японския Санфрече Хирошима, полския Гурник Забже, австрийския ЛАСК Линц, северномакедонския Македония Гьорче Петров и казахстанския Шахтьор Караганда.

Берое от друга страна ще се готви в Алания, където старозагорци ще се изправят срещу украинския Полися Житомир, руския Рубин Казан, полския Подбескидже, северномакедонския Македония Гьорче Петров и украинския Ингулец.

Хебър Пазарджик също ще тренира в Алания, като момчетата на Владимир Манчев ще премерят сили с полския Висла Краков, украинския Кривбас Кривой рог, казахстанския Каспий и украинския Металист Харков.

И четирите български отбора ще останат в южната ни съседка до 31 януари, когато отново заедно ще се отправят с полет към България.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Жители на пловдивско село настояват скоростта на автомобилите да бъде ограничена
Жители на пловдивско село настояват скоростта на автомобилите да бъде ограничена
Иван Турицов: Всеки един от нас иска да станем шампиони
Иван Турицов: Всеки един от нас иска да станем шампиони