НОВИНИ

ЦСКА и "Левски" със солени глоби след финала, трябва да възстановят щетите на Националния стадион

цска левски солени глоби финала възстановят щетите националния стадион
bnt avatar logo
от БНТ
18:01, 17.05.2022
Чете се за: 01:17 мин.
У нас
Слушай новината

ЦСКА и "Левски" са задължени да възстановят щетите на Националния стадион "Васил Левски“ след финала за Купата на България миналата неделя, който завърши с успех на "сините" с 1:0.

Това реши Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз, като и двата отбора отнесоха солени глоби – "червените" трябва да заплатят общо 9300 лв, докато „сините – 11 300, като са и с предупреждение за лишаване от домакинство.

"Червените" запалянковци бяха глобени за нерегламентирано използване на факли и димки, за използване на димки довели до спиране на играта, за хвърлени предмети, за хвърлени предмети опасни за здравето, за обидни и нецензурни скандирания и за навлизане на публика извън игрово време.

"Синята" публика също бе наказана за нерегламентирано използване на факли и димки, за използване на димки довели до спиране на играта, за хвърлени предмети, опасни за здравето, за обидни и нецензурни скандирания. Освен това - за навлизане на публика при спряна игра и за хвърлен предмет извън терена влязъл в съприкосновение.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Хебър се раздели с двама състезатели
Хебър се раздели с двама състезатели
Днес е денят, в който никой от Габрово не пести
Днес е денят, в който никой от Габрово не пести