НОВИНИ

ЦСКА направи първата си тренировка за 2021 г. (ВИДЕО)

bnt avatar logo
от Калоян Николов
11:46, 05.01.2021
Чете се за: 00:36 мин.
Български футбол
цска направи първата тренировка 2021 видео

Отборът на ЦСКА-София направи вчера първата си тренировка за 2021 г. като част от зимната си подготовка.

От сутринта футболистите преминаваха поетапно медицински прегледи, след което точно в 15:00 часа старши треньорът Бруно Акрапович изведе момчетата си за първа тренировка през новата 2021 година.

Всички са здрави и настроението в състава е отлично. В щаба се завръща треньорът на вратарите Ивайло Петров. Подготовка с мъжете започнаха и юношите на клуба Мартин Смоленски, Александър Бучков, Радослав Живков и вратарят Илия Шаламанов.

Днес отборът ще отпътува с клубния си автобус за Истанбул, а оттам ще лети за турския курорт Алания, където ще премине първият етап от предсезонната подготовка на тима, който ще продължи до 18 януари (понеделник), когато армейците се прибират в България. Планирано е да се изиграят три контролни срещи в южната ни съседка.

Все още се уточняват детайли относно провеждането на втория етап от подготовката, като не е изключен вариант тя да премине на българска земя.

Вижте кадри от днешното занимание на отбора на клубната база в Панчарево, както и мнението на старши треньорът за предстоящата зимна подготовка на тима.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Общият размер на постъпленията в НАП за 2020 г. са 25 млрд. лв.
Общият размер на постъпленията в НАП за 2020 г. са 25 млрд. лв.
Лудогорец представя новия си треньор в петък
Лудогорец представя новия си треньор в петък