НОВИНИ

ЦСКА: Не са водени преговори с Димитър Бербатов, Любослав Пенев, Лъчезар Танев и други

димитър бербатов представи изпълкома разчита стане президент бфс
bnt avatar logo
от БНТ
17:00, 01.05.2024
Чете се за: 02:12 мин.
Спорт
Слушай новината

От ръководството на ЦСКА излязоха с официална позиция на клубния сайт, в която категорично отрекоха спекулациите от последните часове, породени от смяната на собствеността при "червените".

Припомняме ви, че вчера Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев обявиха, че предоставят безвъзмездно своите акции на фондация „Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“, като по този начин двамата бизнесмени се оттеглят от управлението на "армейците".

Тази новина даде повод на мнозина да смятат, че част от бившите футболисти на ЦСКА в лицето на Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Лъчезар Танев, Любослав Пенев, Александър Томаш имат реален шанс да се завърнат в клуба под нова роля.

Новите ръководни фактори при "червените" обаче категорично отрекоха тези слухове и обявиха, че начело на оперативното ръководство ще продължат да бъдат Филип Филипов и Стоян Орманджиев, докато Стамен Белчев остава на поста старши треньор.

"Във връзка със спряганите имена за ръководни позиции в ЦСКА, бихме искали да заявим, че преговори с Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Лъчезар Танев, Любослав Пенев, Александър Томаш и други не са водени. Разбираме интереса към новината за промяна в собствеността и може би е нормално да се спекулира в различни направления преди насрочената за вторник пресконференция, но както беше заявено вчера, оперативното ръководство на клуба ще продължи да бъде оглавявано от Филип Филипов и Стоян Орманджиев. Добавяме, че подкрепата и към треньорския щаб е пълна. Желаем на Стамен Белчев, екипа му и отбора победа в днешния важен мач!", се казва в позицията на ЦСКА.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Главчев отменя решението за изграждане на частна детска болница в София
Главчев отменя решението за изграждане на частна детска болница в София
ГЕРБ: Очакваме служебното правителство да работи за изграждането на държавна национална детска болница
ГЕРБ: Очакваме служебното правителство да работи за изграждането на държавна национална детска болница