НОВИНИ

ЦСКА не успя да победи Лиепая, откараха Вальо Антов в болница

ЦСКА
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
22:04, 22.07.2021
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Отборът на ЦСКА направи 0:0 с латвийския Лиепая в първи мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Срещата се игра на стадион „Българска армия“.

Въпреки че „червените“ бяха сочени за фаворит, играчите на Любослав Пенев не успаха да намерят път към вратата на съперника и ще разчитат на успех при гостуването си след седмица в реванша.

Головете на чужд терен не важат от началото на настоящия сезон, след като правилото беше променено от началото на настоящия сезон.

ЦСКА даде и една жертва в края на първото полувреме, след като Валентин Антов получи контузия след удар в главата от съперников играч. Защитникът на ЦСКА беше откаран в болница.

Отборът на Любо Пенев беше по-активният тим през целия мач, като първото по-опасно положение дойде в 20-ата минута, но Яник Вилдсхут не успя да отправи удар към вратата на Лиепая.

Любослав Пенев се опита да промени хода на мача през второто полувреме, като пусна Георги Йомов и Пламен Гълъбов, но това не повлия особено на играта на ЦСКА. Двата тима си размениха по няколко положения, но така и не съумяха да стигнат до попадение.

Така изходът от двубоя беше оставен за реванша, който ще се играе следващия четвъртък, 29 юли, на „Даугава” в Латвия.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Локомотив (Пловдив) пречупи Словачко на "Лаута" в последните секунди
Локомотив (Пловдив) пречупи Словачко на "Лаута" в последните секунди
Остров Закинтос е в оранжевата зона по заболеваемост в Гърция
Остров Закинтос е в оранжевата зона по заболеваемост в Гърция