НОВИНИ

ЦСКА отпадна от Лига Европа след втора загуба от Йънг Бойс

bnt avatar logo
от Калоян Николов
11:37, 27.11.2020
Чете се за: 00:41 мин.
Лига Европа
цска отпадна лига европа втора загуба йънг бойс

Отборът на ЦСКА-София на практика загуби шансове да се класира за елиминационната фаза на Лига Европа, след като допусна поражение с 0:1 при домакинството си на Йънг Бойс в четвъртия си мач от група "А" на надпреварата.

Двубоят на Националния стадион "Васил Левски" ще бъде запомнен най-вече с абсолютно непрогледната мъгла, която падна над София в средата на първото полувреме и не се вдигна до края на срещата, и се отрази сериозно на качеството на играта, а в същото време до голяма степен обезсмисли и телевизионното излъчване на мача.

Гостите от Швейцария стояха по-добре на терена през по-голямата част от двубоя и успяха да стигнат до успеха, благодарение на гол на Жан Пиер Нсаме в 34-та минута, дошъл след изстрел от малък ъгъл и неубедителна намеса на вратаря на "червените" Густаво Бусато.

Възпитаниците на Бруно Акрапович така и не успяха да намерят играта си и завършиха мача само с един точен изстрел в противниковата врата, докато гостите отправиха общо осем удара, три от които точни.

В крайна сметка попадението на Нсаме се оказа единствено в мача и Йънг Бойс спечели с 1:0, като по този начин швейцарците са с актив от 7 точки .

Мачът между ЦСКА и Йънг Бойс бе изгледан на живо от новия спортен директор на "червените" Алан Пардю.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тотнъм разгроми Лудогорец, Хари Уинкс вкара на "орлите" от 40 м.
Тотнъм разгроми Лудогорец, Хари Уинкс вкара на "орлите" от 40 м.
Министър Кралев изпрати съболезнования за смъртта на Марадона
Министър Кралев изпрати съболезнования за смъртта на Марадона