НОВИНИ

ЦСКА срещу Зоря пред публика, отварят пунктове за тестване

Стадион
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
11:51, 20.10.2021
Чете се за: 03:27 мин.
Спорт
Слушай новината

Двубоят от третия кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите между ЦСКА и Зоря ще се изиграе пред публика. Това стана ясно от публикация на клубния сайт. Информацията бе потвърдена от Министерството на здравеопазването и Столичната регионална здравна инспекция.

Както стана ясно от служебния министър на здравеопазването Стойчо Кацаров, феновете, които желаят да посетят срещата на стадион "Васил Левски", ще трябва да представят зелен сертификат. Те трябва да са ваксинирани, да имат сертификат за преболедуван COVID-19 или да имат отрицателен PCR или антигенен тест.

От ръководството на клуба разкриха, че още днес ще бъдат открити 2 специализирани пункта за тестване с работно време от 12.00 часа до 19.00 часа. Местоположението на пунктовете ще бъде пред музея на стадион "Българска армия" и до фен магазина. В деня на мача околко Националния стадион ще бъдат открити още 3 пункта, като тяхното работно време ще бъде от 11.00 часа до 22.00 часа. Бързият антигенен тест ще струва 10 лв.

Срещата между ЦСКА и Зоря е в четвъртък (21 октомври) от 22.00 часа.

Ето и съобщението, публикувано на сайта на ЦСКА:

Мачът между ЦСКА и Зоря от Лигата на конференциите ще се играе пред публика. Информацията бе потвърдена от Министерството на здравеопазването и Столичната регионална здравна инспекция.

Зрителите, които искат да гледат на живо срещата на Националния стадион "Васил Левски" в четвъртък, ще трябва да покажат зелен сертификат - те трябва да са ваксинирани, да имат сертификат за преболедуван COVID-19 или да имат отрицателен PCR или антигенен тест.

С цел да улесни привържениците, които искат да подкрепят любимците си на стадиона, ръководството на ЦСКА организира специализирани пунктове за тестване в дните преди мача със Зоря.

В сряда ще бъдат отворени 2 пункта - един пред музея на стадион "Българска армия" и един до фен магазина, като те ще бъдат с работно време от 12 до 19 ч. В четвъртък освен тях ще работят още 3 пункта около Националния стадион "Васил Левски" с работно време от 11 ч. до 22 ч.

Във всеки пункт ще бъдат осигурени достатъчно служители, които да обслужат желаещите да се тестват.

Ръководството на ЦСКА договори и преференциални цени за всички зрители, които искат да се тестват специално за мача със Зоря - бързият антигенен тест ще струва 10 лв. в специализираните пунктове. Призоваваме всички желаещи да се тестват да го направят възможно най-рано, за да се избегнат струпвания преди мача.

Билетните каси на стадион "Българска армия" ще работят от 12 до 19 ч. днес, а в деня на мача билети ще се продават и на касите на "Гурко" от 11 ч. до края на първото полувреме на срещата, която започва в 22:00.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пловдив в тъмночервената зона: Всеки трети пред ковид центровете е заразен
Пловдив в тъмночервената зона: Всеки трети пред ковид центровете е заразен
Доклад обвинява Жаир Болсонаро в престъпления срещу човечеството
Доклад обвинява Жаир Болсонаро в престъпления срещу човечеството