НОВИНИ

Цветан Соколов: Нашата работа е да се класираме за Европейско първенство

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:49, 12.01.2021
Чете се за: 00:50 мин.
Волейбол
цветан соколов нашата работа класираме европейско първенство

Диагоналът и капитан на мъжкият ни национален ни отбор по волейбол - Цветан Соколов е уверен във възможностите на тима преди заминаването за Израел.

Там момчетата на Силвано Пранди ще се борят за класиране за Евроволей 2021, като наши съперници освен тима на домакините ще бъде и състава на Австрия.

Всички срещи на "лъвовете" от турнира в Хадара ще може да проследите НА ЖИВО в ефира на БНТ 3!!!

"Не бих казал, че нещо ме притеснява преди заминаването за квалификациите. Напротив, радва ме, защото много от момчетата, с които бяхме заедно, показват израстване. Това е много голям плюс за националния отбор и мога да бъда само щастлив, а не притеснен. Отиваме с голяма мотивация и спокойствие, които са добри показатели за нашия отбор. Нека първо да пристигнем и да направим една тренировка, защото се започва с тестове, няма да може да се излиза от хотела, залата е до него. Така че, общо взето, ние няма да мърдаме на друго място извън хотела и залата.

Не е много приятно, но е такова за всички. Няма кой да ни чуе, ако се оплакваме. Наистина тежи, защото не можеш да се разходиш и да подишаш чист въздух, но ние отиваме там да си свършим работата, а не да мислим за странични неща. Нашата работа е да се класираме за Европейско първенство.

Аз съм оптимист и не би трябвало да се притесняваме. Знаем си възможностите, истина е, че не сме гледали какво представляват другите отбори, но все пак аз гледам положително на нещата и се надявам да няма изненади. Ще се постараем", заяви Соколов.

Първият мач на нашите момчета е в сряда от 19.00 часа срещу Австрия.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Извънредна среща при Борисов: Ситуацията в страната се нормализира
Извънредна среща при Борисов: Ситуацията в страната се нормализира
Мустафа Карадайъ: Машинният вот има за цел да минимизира недействителните гласове
Мустафа Карадайъ: Машинният вот има за цел да минимизира недействителните гласове