НОВИНИ

Даниел Боримиров: Сираков ще говори с Васил Божков за дълговете

Левски Даниел Боримиров Калоян Зарзанов Ивайло Ивков
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
14:51, 21.02.2022
Чете се за: 01:42 мин.
Спорт
Слушай новината

Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров благодари на феновете за подкрепата в мача срещу Локомотив Пд (2:1). На стадион „Георги Аспарухов“ имаше повече от 10 хиляди привърженици, част от които взеха участие в шествие преди двубоя от 20-ия кръг.

Даниел Боримиров разкри още, че собственикът на Левски Наско Сираков ще разговаря с Васил Божков за евентуално опростяване на дълговете на "сините" към него. Срещи със Спас Русев вече са проведени и до няколко седмици ще стане ясно какво са решили настоящият мажоритарен собственик и бившите собственици на клуба.

„Вярвам, че с работа и постоянство ще оправдаем доверието на нашите фенове. Това е начинът да ги върнем отново на стадиона и това е нашата цел, защото те са нашият 12 играч“, сподели Боримиров на импровизирана пресконференция.

В следващия кръг от първенството Левски гостува на ЦСКА 1948. „Червените“ играят домакинските си срещи на стадион „Витоша“ в Бистрица. Мачът е от 15.00 часа на 26 февруари.

„Отборът на ЦСКА 1948 има лиценз да играят мачовете на стадиона в Бистрица, но тъй като претендират, че са автентичното ЦСКА, а знаем че дербитата между Левски и ЦСКА винаги са се играли на Националния стадион предполагаме, че г-н Найденов ще вземе правилното решение и мачът ще се проведе там“, сподели Боримиров.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Иван Петков изведе волейболистките на Прометей до Купата на Украйна
Иван Петков изведе волейболистките на Прометей до Купата на Украйна
Петър Хубчев се е съгласил да разсрочи задълженията на Левски
Петър Хубчев се е съгласил да разсрочи задълженията на Левски