НОВИНИ

Даниел Наумов лиши Левски от победа при завръщането на Мъри на "Герена"

Борил Гочев
от Борил Гочев
21:36, 18.09.2021
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
даниел наумов лиши левски победа завръщането мъри герена
Слушай новината

Отборите на Левски и ЦСКА 1948 завършиха наравно 0:0 в мач от 8-ия кръг на Първа лига, като основна вина за този резултат има капитанът на "червените" Даниел Наумов, който на няколко пъти развенча усилията на "сините" футболисти.

Двубоят беше повторен дебют за наставника на Левски Станимир Стоилов на "Герена", като той и неговия тим определено могат да са разочаровани от крайния резултат.

През всичките 90 минути "сините" бяха отборът, който искаше победата, като впечатление направи тяхната преса, която на няколко пъти им позволи да отнемат топката в опасна зона.

Първата сериозна възможност за домакините дойде в 15-ата минута и се откри пред Марин Петков, който получи възможност да стреля от границата на наказателното поле, но Даниел Наумов демонстрира блестящ рефлекс, избивайки топката в страничния стълб.

Отново вратарят на ЦСКА 1948 се оказа последното препятствие между Левски и гола в 56-ата минута, когато отрази опасен удар с глава на Билал Бари.

Малко преди края на редовното време Борислав Цонев стреля по земя от границата на наказателното поле, но за пореден път тази вечер Даниел Наумов беше на мястото си.

Така, двубоят на стадион "Георги Аспарухов" завърши без попадения, като това е и първият случай през този сезон, в който и двата тима запазиха суха мрежа.

В подреждането Левски запазва 10-та позиция с актив от 8 пункта, докато ЦСКА 1948 остава на предпоследното място с 5 точки.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Туризъм в условията на COVID: Хотелиерите в Банско са оптимисти за новия зимен сезон
Туризъм в условията на COVID: Хотелиерите в Банско са оптимисти за новия зимен сезон
Юношите ни по прескачане на препятствия триумфираха с балканската титла
Юношите ни по прескачане на препятствия триумфираха с балканската титла