НОВИНИ

Дейвис донесе нов успех на Лейкърс със сирената

Борил Гочев
от Борил Гочев , Източник: БГНЕС
11:03, 21.09.2020
Чете се за: 00:36 мин.
Баскетбол
дейвис донесе нов успех лейкърс сирената

Отборът на ЛА Лейкърс поведе с 2-0 във финалната плейофна серия на Западната конференция, след като победи Денвър Нъгетс със 105:103 тази нощ.

Успехът за "езерняците" дойде по драматичен начин, благодарение на тройка на Антъни Дейвис, дошла със сирената за край на двубоя.

Лейкърс имаха предимство през по-голямата част от срещата, като преднината им достигна 16 точки в средата на третата част, но Нъгетс успяха да стигнат до късен обрат и поведоха с една точка 20 секунди преди края след кош на Никола Йокич.

По всичко изглеждаше, че баскетболистите на Денвър ще успеят да удържат преднината си и да изравнят резултата в серията, но с последния си шанс Дейвис стреля точно от тройката след асистенция на Ражон Рондо и реши изхода от двубоя.

Дейвис завърши мача с 31 точки и 9 борби, а ЛеБрон Джеймс добави 26 точки, 11 борби и 4 асистенции за победителите. Рондо се отчете с 9 асистенции за 21 минути игра от пейката.

За Нъгетс над всички бе Йокич с 30 точки, 9 асистенции, 8 борби и 4 откраднати топки, а Джамал Мъри добави 25 точки и 6 борби.

Мач номер 3 от серията е във вторник.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Брайсън Дешамбо спечели US Open в голфа
Брайсън Дешамбо спечели US Open в голфа
Съдът решава законно ли е брегоукрепването в Алепу
Съдът решава законно ли е брегоукрепването в Алепу