НОВИНИ

Денислава и Мартин: Песента ни е магична, ще дадем най-доброто от себе си

bnt avatar logo
от БНТ
08:10, 09.11.2021
Чете се за: 02:05 мин.
Култура
Слушай новината

Българските представители на "Детската Евровизия" Денислава и Мартин разказаха за работата си по песента Voice of Love - "Гласът на любовта", в първото си участие в телевизионно студио. Според тях песента е магична и предизвиква хубави чувства у хората.

Voice of Love ще бъде официално представена на 13 ноември в предаването "Денят започва с Георги Любенов". Композитори са Васил Гарванлиев, Давор Йордановски, Весна Малинова. Текстът е на Васил Гарванлиев, Давор Йордановски, Весна Малинова (на английски език) и Стан Стефанов (български език).

В ефира на "Денят започва" Денислава и Мартин споделиха, че са горди, че работят с екипа, който стои зад тях.

Продуцентите им са убедени, че мястото на нашите представители е на сцената в Париж, където отиват, за да дадат най-доброто от себе си.

България се завръща на сцената на "Детската Евровизия" след прекъсване от няколко години. Амбицията на всички е страната ни да не отсъства повече от сцената на най-големия музикален форум в Европа.

"Детска Евровизия" е възможна благодарение на публично-частното партньорство на БНТ и "Лигна студиос" с подкрепата на община Добрич.

Според регламента на песенния конкурс за първи път българите ще имат право да гласуват в подкрепа на нашите представители не само от чужбина, но и от родината си.

Денислава и Мартин работят заедно от 4 години към Студио за поп-рок певци "Сарандев" при Младежки център - Добрич. Имат много съвместни изяви, а отличното им представяне им носи успехи на национални и международни конкурси и фестивали.

Още за подготовката за конкурса вижте във видеото.

Гледайте повече теми от "Денят започва"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Голям пожар гори в центъра на София (ВИДЕО И СНИМКИ)
Голям пожар гори в центъра на София (ВИДЕО И СНИМКИ)
Емоции и сълзи от радост: Първите посетители от чужбина влязоха в САЩ
Емоции и сълзи от радост: Първите посетители от чужбина влязоха в САЩ